Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
alliberament nacional
Súmate s'adhereix al full de ruta
01/04/2015 Política

"Súmate" ha manifestat, en un comunicat, la seva intenció de sumar-s'hi a l'acord assolit dilluns passat que estableix un full de ruta de cara al proper 27 de setembre i formar-ne part plenament, i es compromet a treballar per fer-ho extensiu a altres organitzacions i sectors de la ciutadania.

En la nota, assenyala que és important que el 27 de setembre serveixi per iniciar un veritable procés constituent, amb la participació de tota la ciutadania, que ens permeti fer un país millor. "És l'única oportunitat que tenim aquells que volem canviar i millorar la societat, davant la impossibilitat que es permeti un referèndum, o es produeixin canvis o reformes dins de l'actual sistema, a causa de l'evident falta de propostes realistes per part dels fins ara partits majoritaris de l'Estat, o els qui aspiren a ocupar el seu lloc", assenyala Súmate, que també reclama que se sumin més partits i entitats al pacte", afegeix.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid