Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
L'actor Sergi López tanca la llista de la CUP de Vilanova i la Geltrú

La llista definitiva, que va ser aprovada aquest diumenge, encapçalada per Josep Maria Domènech. Sergi Lòpez ha mostrat el suport explícit a l'ANC, la CUP i a "la independència dels Països Catalans"

13/04/2015 Política

L'actor Sergi López s'ha ofert com a últim nom de la llista de la CUP per a les eleccions municipals de Vilanova i la Geltrú. Ocupa el lloc número 25 de la candidatura. La llista definitiva, que va ser aprovada aquest diumenge, l'encapçala l'activista Josep Maria Domènech.

L'actor, nascut a Vilanova, ja va va donar suport el 2009 a les consultes populars sobre la independència. La adscripció independentista es va donar a conèixer especialment en l'assemblea Constituent de l'ANC al Palau Sant Jordi de Montjuïc el març del 2012, reivindicant "la independència dels Països Catalans." Ha donat suport a reinvidicacions populars com en el video gravat explicant els motius pel quals pel quals la cimentera de Lafarge de Montcada i Reixac hauria de deixar d’incinerar. També va ser un dels signants la “Crida a construir una candidatura unitària per la ruptura constituent” el mes d'octubre passat, poc abans de la consulta del 9N.

A la  llista, també hi és el diputat al Parlament Quim Arrufat, com a número 12. Arrufat va encapçalar la llista de la CUP a Vilanova i la Geltrú a les eleccions municipals de 2011, eleccions en què la candidatura independentista va aconseguir tres regidors.

Valora
Vídeos
Discurs de cloenda de l'Assemblea Nacional Catalana, Sergi López
Sergi López dóna suport a la campanya contra la incineració de Lafarga
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid