Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
Guanyem Badalona aposta per una ciutat acollidora

La formació censura l’ús de la por per part de García Albiol per aconseguir vots

03/04/2015 Política

Guanyem Badalona ha manifestat que "treballa perquè la nostra ciutat continuï sent d’acollida, com ho ha estat durant tants i tants anys. Una Badalona que moltes persones desplaçades han fet seva i ella ha fet seves. Som ciutadans i ciutadanes que, independentment de la condició de classe, religió, educació, cultura..., entenem que la ciutat es mereix una persona amb més valors que Xavier García Albiol (PP) per ocupar l’alcaldia, i per això farem campanya, perquè els badalonins i les badalonines treballin plegats, amb la màxima naturalitat i respecte, per superar les tensions i desconfiances. La llibertat de culte, el reconeixement mutu i l’abandonament del paternalisme ens permetran edificar polítiques basades en la unitat i no en la por i l’odi com pretén el PP".

La formació vol enfortir les bases per evitar que l’alcalde, coreligionari de Rajoy, Sánchez-Camacho, Wert, Cospedal..., segueixi posant al mapa de Catalunya una gran taca d’intolerància que correspon a Badalona. "És la política farisea d’un partit que acull sense immutar-se casos de corrupció com la xarxa Gürtel, el cas Bárcenas... i que també ha esquitxat la nostra ciutat, amb la imputació de membres del govern municipal del PP", puntualitza.

Guanyem Badalona ha assenyalat que farà tot el que sigui possible per reforçar la vertebració de la ciutat de cara a atenuar l’efecte dels guetos que s’hi han creat i per reforçar el reconeixement entre comunitats. I seguirem insistint a avançar cap a la integració mútua i cap a l’eliminació de factors que afavoreixin l’exclusió i la inseguretat. Així com la resolució dels problemes socials, les polítiques de joventut, l’educació, la feina, la interculturalitat són elements que faciliten la convivència i, alhora, contribueixen a allunyar la intolerància i a apropar la confiança. En la tasca comuna de les forces d’esquerra per recuperar l’estat del benestar destruït per les dretes dominants hi ha la solució de molts problemes.

 

Condemna l'estigmatització de col·lectius i fer créixer l’odi a la diversitat, i tot per un grapat de vots

En aquesta línia, Guanyem Badalona ha condemnat de manera enèrgica la manipulació interessada de tot possible fet criminal per part del PP per escampar el rebuig a qui és diferent, estigmatitzar col·lectius i fer créixer l’odi a la diversitat, i tot per un grapat de vots.

Recorda que arran de la detenció, dilluns a Llefià, d’un matrimoni i els seus dos fills que es volien desplaçar a Síria per a presumptes activitats del terrorisme internacional mal anomenat jihadista, Albiol no va deixar escapar l’oportunitat. “Vull escombrar els que creen problemes a la ciutat”. També en la presentació de la seva candidatura a la reelecció havia expressat: “No vull immigrants que han vingut a robar, a delinquir i a fer la vida impossible a Badalona”, relacionant gratuïtament immigració amb delinqüència.I després de l’atemptat a la revista satírica francesaCharlie Hebdo, el líder del PP a la ciutat va considerar que “no tothom té tots els drets”a Europa i que “no totes les opinions són vàlides”. Per a la formació, la gravíssima irresponsabilitat de què fa gala Albiol posa al mateix sac persones i col·lectius respectuosos amb les llibertats i els que pretenen dinamitar la convivència.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid