Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#Motius21FLleida
La Marea Blanca afirma que "s'estan donant les condicions per aturar el consorci"

S'han recollit 38.575 signatures en contra del consorci, s'han realitzat més de 300 actes arreu del territori, així com dues grans
manifestacions a Lleida exigint l'aturada del projecte. Aquest dissabte serà la tercera, la definitiva.

20/02/2015 Salut
Les concentracions que durant aquest matí s'han fet als CAP i a l'Arnau de Vilanova han presentat simultàniament el manifest de la manifestaciócontra el consorci que tindrà lloc demà a Lleida.

El document recorda que la setmana vinent farà un any de l'acord de Govern que anunciava el consorci, fet que iniciava un cicle de lluita històric que ha generat un escenari on la Marea Blanca afirma que "s'estan donant les condicions per aturar el consorci".

La Marea denuncia que el consorci és una "maniobra ideològica" que "té com a objectiu fonamental escapar del necessari control públic i parlamentari, fomentant l'opacitat en la gestió de la sanitat" i proposa que "aquestes mesures es duguin a terme dins del marc de l'Institut Català de la Salut".

Així, destaca que el consorci és una mesura que s'imposa d'esquenes a la majoria ciutadana i es referma en que "no ens rendirem fins que el retirin. Des del carrer i la majoria. Els prendrem el relleu en la construcció de la NOSTRA sanitat, avançant en fer-la 100% pública, universal i de qualitat"

La manifestació, la tercera que té lloc a Lleida, exigirà a CiU la paral·lització del projecte i començarà a les 18h a la plaça Sant Joan, on des de les 17:30h actuaran artistes com Xavier Baró o Xavier Mayora. A la finalització hi haurà parlaments de Teresa Forcades i els editors de la revista CafèambLlet.

Durant el dia d'avui la Marea ha llençat a Twitter el hashtag #Motius21FLleida per recollir arguments tècnics i ideològics contraris al consorci.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid