Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
JOVES INDEPENDENTISTES
90 dies de "Joves per la Terra" en un vídeo

Valora la tasca realitzada i fa una crida al jovent de l'Alt Maresme animant-los a organitzar-se i a mobilitzar-se a favor de la independència

22/03/2015 Política

Joves per la Terra va néixer tot just fa 90 dies i per aquest motiu ha editat un vídeo per visualitzar i difondre la tasca realitzada en aquest curt període de temps. Paral·lelament, el col·lectiu ha redactat una carta oberta dirigida al jovent de l'Alt Maresme animant-los a organitzar-se i a mobilitzar-se a favor de la independència en el camí de la construcció del socialisme als Països Catalans.

En la carta, Joves per la Terra valora positivament la tasca realitzada "cada vegada som més gent de més pobles, ens hem presentat a Calella i a Malgrat de Mar, hem pintat 5 murals independentistes, de denuncia a la MAT i pel 8 de març, dia de la dona treballadora (a Tordera, a Sant Pol de Mar, a Arenys de Munt i a Pineda de Mar), hem denunciat injustícies sense pèls a la llengua i a porta tancada ens hem format per millorar el nostre discurs i la nostra pràctica diària. També, vam anar a autoinculpar-nos pel 9N tots junts als jutjats d’Arenys de Mar i hem presentat el llibre “Introducció a la història dels Països Catalans” a Malgrat de Mar".

També anúncia que a les properes setmanes "encararem les següents feines: Preparar una primavera farcida d’accions i d’actes de Joves per la Terra, treballar campanyes de diversos temes que ens preocupen, com ara els atacs al català i que la policia espanyola es passegi com a casa seva pels nostres carrers, seguir fent agitació independentista i revolucionària".

Joves per la Terra

Segons el manifest fundacional, "Joves per la Terra", l’assemblea de joves independentistes i revolucionaris de l’Alt Maresme, naixen per lluitar per uns Països Catalans lliures, socialment justos, ecologistes i sense sexisme, i animen al jovent d’arreu a també prendre consciència i a organitzar-se.

La nova organització considera que "ara no és moment d’abaixar el ritme, sinó tot el contrari, hem d’estar més forts que mai per presionar els polítics a que obeeixin el que el poble demanem des de fa temps: construir un nou país més just i més solidari".

Remarca també que cal donar resposta a totes les problemàtiques que els envolten. "I nosaltres hem decidit fer-ho ajuntant-nos per crear aquest nou col·lectiu per oferir eines i alternatives al jovent de l’Alt Maresme per avançar cap a una societat de persones lliures en un país lliure" afegeix "Joves per la Terra" en la seva presentació al seu web


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid