Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9N
Joves per la Terra s’autoinculpa pel 9N

El col•lectiu juvenil independentista i revolucionari de l’Alt Maresme protagonitzà una jornada d’autoinculpacions pel procés participatiu del passat 9 de novembre

03/01/2015 Política

Sota el lema “el jovent ens autoinculpem”, el col•lectiu de l’Alt Maresme va fer una crida als joves del nord de la comarca per autoinculpar-se el passat 2 de gener, tot participant d’una marxa que anà des de l’estació de RENFE d’Arenys de Mar fins als Jutjats de Guàrdia d’aquesta ciutat.

La marxa, que aplegà desenes de persones, anà acompanyada del repartiment de díptics informatius de l’organització i de l’acció que estaven portant a terme. A més a més, durant el recorregut, es varen poder escoltar diversos crits a favor de la independència i dels Països Catalans.

Joves per la Terra considera que el 9N va ser “una mostra de la voluntat del poble de Catalunya a independitzar-se democràticament de l’Estat Espanyol” i troben inadmissible “la persecució política i la criminalització que van fer i encara fan els aparells de l’Estat a la votació”.

El col•lectiu juvenil, que tot just es presentava fa unes setmanes, naixia amb la clara voluntat d’”oferir eines i alternatives al jovent de l’Alt Maresme per avançar cap a una societat de persones lliures en un país lliure", tal i com s’esmenta en el seu manifest fundacional. Després de la jornada d’autoinculpacions entenen que cal continuar amb aquesta crida i “seguir mobilitzant-se per aconseguir la independència que permeti iniciar un procés constituent en el camí de la construcció dels Països Catalans”.

 

Galeria fotogràfica: http://jovesaltmaresme.wordpress.com/2015/01/02/el-jovent-ens-autoinculpem-pel-9n-02-01-15/ 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid