Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9N
L’ANC inicia la campanya d’autoinculpacions arran de l’acceptació a tràmit de la querella

Per marcar l’inici de la campanya, l’ANC fa una crida a començar les autoinculpacions el proper dimarts 23 de desembre a les 12:00 hores a la seu del TSJC a Barcelona (Passeig Lluís Companys, S/N)

22/12/2014 Política

Arran de l’admissió a tràmit per part del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) de la querella que va presentar el fiscal general de l’Estat contra el president del Govern, Artur Mas, la vicepresidenta Joana Ortega i la consellera Irene Rigau, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha iniciat una campanya d’autoinculpacions en defensa del 9N. L’objectiu, a més de mostrar la solidaritat amb els representants polítics querellats per permetre que la ciutadania de Catalunya pogués expressar lliurement la seva opinió a les urnes, és el de manifestar la manca de garanties democràtiques de l’Estat espanyol.

D’aquesta manera, l’ANC fa una crida a tots els demòcrates a omplir el document penjat a la web per lliurar-lo al Jutjat de guàrdia més proper i, en el cas de Barcelona, a la seu del TSJC. Al document, els signants admeten haver participat a la consulta del 9N sense haver estat obligats per cap institució o persona; i denuncien “la manca de garanties democràtiques de l’Estat espanyol, on la divisió de poders és inexistent”.

L’ANC pretén, a més, que les persones que es vulguin autoinculpar se sumin a les convocatòries que faran les assemblees territorials, per tal que es visualitzi el suport al 9N.

Crida a autoinculpar-se al TSJC

Per marcar l’inici de la campanya, l’ANC fa una crida a començar les autoinculpacions el proper dimarts 23 de desembre a les 12:00 hores a la seu del TSJC a Barcelona (Passeig Lluís Companys, S/N). Hi assistiran diversos membres del Secretariat Nacional de l’ANC, i el coordinador de la comissió de Desobediència, Andreu Porta, farà declaracions als mitjans per explicar el contingut i els objectius de la iniciativa.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid