Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
SOLIDARITAT
Èxit de la 17ª edició del Hatortxu Rock

El passat 27 de desembre es fa desenvolupar amb èxit la 17ª edició del Hatortxu Rock, un festival en record dels centenars de presos polítics bascos dispersats per l'Estat espanyol i francès.

29/12/2014 Internacional

La celebració del festival Hatortxu Rock que va ja per la seva edició número disset es va iniciar el 1999 (es van fer dues edicions dobles durant dos anys) en suport als centenars de presos polítics bascos dispersats per l'Estat espanyol i francès. La tarda del passat dissabte 27 de desembre el festival arrencà amb els sons ballables del grup Vendetta, després de la seva actuació el torn fou per a Arkada Social amb el seu punk-rock. A les 19.00 hores pujà a l’escenari Kashbad, continuant amb la seva gira de retorn i poc després es pogué veure a el grup Hesian, que presentaven el seu nou disc. La formació catalana KOP també participà al festival.


La 17a edició del Hatortxu Rock va ser un èxit i va comptar amb grans moments de record cap als represaliats. Un dels moments a destacats del festival fou quan l’actor Willy Toledo va cantar el 'No més presos' de la Polla Rècords en solidaritat amb els 28 joves independentistes bascos que han estat recentment jutjats a l'Audiència Nacional espanyola.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid