Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Laboral
La COS recolza la Vaga General a Euskadi

La majoria sindical, encapçalada per LAB i ELA, convoca pel proper 30 de maig una jornada de Vaga General a Euskadi.

08/05/2013 Laboral
Davant l'atac neoliberal que estan patint les classes populars del País Basc, la majoria sindical d'aquell país ha convocat una Vaga General pel 30 de maig a la part del seu país sota domini espanyol (els territoris d'Àlaba, Biscaia, Guipúscoa i Navarra). La majoria sindical, encapçalada pels sindicats LAB i ELA, defensa que la mobilització és una manera de dir prou als governs de Madrid, Berlín i Brussel·les que volen escanyar les condicions de vida de les treballadores i treballadors.

Des de la COS, s'ha decidit donar tot el suport i han mostrat "la seua solidaritat internacionalista", en paraules del sindicat. Ja que "entenem que l'única manera d'arribar a una societat on les classes populars decidisquen sobre la manera de gestionar directament l'economia, en el seu país i sense cap opressió de gènere és la mobilització obrera, i popular en general".

El sindicat també ha afirmat que "A més, la societat basca viu encara en un estat d'excepció democràtica on centenars de persones són privades de la seua llibertat sols per la seua militància política, com l'exsecretari general de LAB Rafa Díez Usabiaga. Açò fa més necessària, si cap, una vaga general que active la classe treballadora i mostre que només amb la lluita es pot dir no a l'atac neoliberal".

Des de LAB s'ha creat un web sobre la vaga general.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid