Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ELECCIONS MUNICIPALS
Diumenge es presenta Capgirem Vic

Aquest diumenge, dia 14, es presenta Capgirem Vic. Assemblea Oberta d’Esquerres - CUP - Procés Constituent, la candidatura independentista, rupturista i d’esquerres que es presentarà a les eleccions municipals de 2015 a Vic

11/12/2014 Política
La presentació es farà a partir de 2/4 de 12 del migdia a l’ateneu La Central. Durant l’acte també es farà la presentació de la primera llista d’adherits al manifest de Capgirem Vic. L’acte acabarà amb un dinar popular a La Central mateix.

A l’acte hi intervindran diversos membres de l’assemblea de Capgirem Vic, i també comptarà amb la participació de quatre persones convidades a l’assemblea oberta que es farà durant la presentació sobre “Les noves formes de fer política municipal”. Són Joan Bou, exregidor de Participació Ciutadana de Santa Cristina d’Aro; Pau Llonch, membre de l’assemblea de Crida Per Sabadell; Luis Intxauspe, alcalde d’Hernani (Guipúscoa), i Nil Puigivila, membre de l’assemblea de Capgirem Vic i regidor de la CUP de Vic.

Capgirem Vic va néixer l’estiu passat a partir de la voluntat de confluència de les assemblees locals de Vic de la CUP i el Procés Constituent amb persones i col·lectius de l’esquerra de la ciutat. Des d’aleshores ja s’han fet sis assemblees obertes que han comptat cada vegada amb la participació de més persones. El projecte continua obert a totes aquelles persones que comparteixin els punts de confluència reflectits en un primer document aprovat a l’assemblea del 6 de segembre i en el manifest del qual diumenge es presentarà la primera llista d’adherits.

En la presentació de diumenge també s’hi estrenarà un segon vídeo de Capgirem Vic. Tots aquells que vulguin assistir a l’acte amb els fills petits, ho poden fer, ja que hi haurà un espai de ludoteca on podran jugar i participar en activitats infantils. L’acte acabarà amb un dinar popular.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid