Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9-N
Actes de campanya de la CUP Vic per a la consulta del 9N

Davant del nou desafiament del Tribunal Constitucional contra la voluntat àmpliament majoritària del poble català, que vol decidir el seu futur democràticament i en llibertat, la formació independentista expressa el més enèrgic rebuig a aquesta decisió i convoca dos actes.

04/11/2014 Política
CUP de Vic Logotip de la CUP de Vic
La CUP Vic fa una crida a continuar i augmentar la campanya per votar el proper diumenge, 9 de novembre. Convidant a tota la ciutadania a participar en un acte pacífic de transcendència històrica i fent també una crida a votar SÍ i SÍ "perquè quedi ben clar que la independència és el pas imprescindible per continuar treballant per aconseguir canviar-ho tot.".La formació independentista convida a assistir als dos actes que ha organitzat a Vic aquesta setmana conjuntament amb altres col·lectius de la comarca:

• Dimecres 5, a l’Espai ETC, acte polític VOTAR PER CANVIAR-HO TOT, per animar a participar massivament en aquesta convocatòria, màxima expressió de l’exercici de la democràcia. Hi parlaran:
o Quim Arrufat, diputat de la CUP.
o Jaume Asens, advocat, del Procés Constituent
o Eunice Romero, dels Altres Catalans
o Steve Cedar, activista
o Miquel Sánchez, de CCOO
o Aziz Bouziane, de la comunitat magrebina


• Divendres, 7 de novembre, acte de la campanya DESOBEÏM, a l’Ateneu Popular la Buixarda, al c/ St. Antoni M. Claret, 3-5, de Vic, a les 19:30h, amb:
o Marc Barnolas, regidor de la CUP de Vic.
o Aleix Cardona, de Som Països Catalans.
o Teresa Martí, de l’Assemblea Antimilitarista d’Osona.
o Pau Aparicio, d’Arran Osona.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid