Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLUITA INSTITUCIONAL
La CUP Vic presentarà demà quatre mocions al Ple

Demà la CUP presentarà quatre mocions a l'Ajuntament de Vic: de suport a l'ILP renda garantida, de suport a la cadena humana de l'11S, de condemna dels crims del franquisme i la d'UCFR (Unitat Contra el Feixisme i el Racisme)

30/06/2013 Política

La CUP Vic ha emès un comunicat on informa que “El dilluns 1 de juliol tornem a tenir ple a l'ajuntament. Aquest mes presentem quatre de les vuit mocions que es discutiran. Dues les hem treballat especialment, la de la ILP per la renda garantida i la moció d'Unitat Contra el Feixisme i el Racisme contra les activitats xenòfobes de PxC. Hem decidit subscriure les mocions proposades per l'AMI de suport a la cadena humana de l'11S organitzada per l'ANC i de condemna dels crims del franquisme.

La candidatura independentista recorda que “La moció d'Unitat Contra el Feixisme i el Racisme de moment la presentem conjuntament amb ICV. És una moció que té una voluntat unitària, que s'ha treballat des de UCFR perquè tots els grups democràtics del ple uneixin esforços enfront del perill que representa el feixismes amb poder a l'ajuntament. En aquest cas concret, es vol aturar el servei discriminatori que PxC està oferint des de dependències municipals i es proposa iniciar una campanya antirumors.”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid