Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita sindical
Treballadors de Panrico posen una demanda per possible frau contra la Generalitat

Aclareixen que són actualment treballadors de l'empresa davant la intoxicació que remarcava que ja no ho eren

22/11/2014 Drets i Llibertats
Dijous passat es va realitzar en el Parlament una roda de premsa convocada pels diputats de la CUP-AE, en la qual treballadors de Panrico anunciaven la presentació a l’Oficina antifrau de Catalunya d’una demanda per possible fraucontra la Conselleria d’Empresa i Ocupació del Conseller Sr. Felip Puig, per possible tracte de favor a l’empresa en l’entrega de 8 milions d’euros i utilització d’aquests diners públics per l’acomiadament de 60 treballadors.

En una nota fet pública fa poques hores, desmenteixen la intoxicació que ha fet l’empresa com a resposta a les primeres notes de premsa, tot afirmant que les persones que han signat la demanda no son treballadors de Panrico a l’actualitat. En aquest sentit volem deixar constància que dels sis signants: un és membre de l’actual comitè d’empresa, un altre va ser membre del comitè de vaga i és treballador de l’empresa, dos més van ser membres del comitè de vaga i acomiadats i finalment els altres dos son membres del comitè de suport.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid