Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
PARTICIPACIÓ
1a Assemblea Oberta de Capgirem Sitges

L'Assemblea Oberta de Capgirem Sitges serà aquest diumenge dia 16 a les 11:30 al Rusc.

14/11/2014 Harmonies de lluita

Capgirem Sitges es un espai de confluència i treball promogut per Procés Constituent i la CUP, obert a la participació de persones i col·lectius sitgetans i que te com a objectiu definir un projecte des de |'esquerra alternatiu per la vila de Sitges allunyat de la línia política seguida des de fa anys.


Capgirem Sitges neix per plantejar un trencament amb |’statu quo i construir un model de vila i de govern realment democràtic, al servei de la majoria dels sitgetans i sitgetanes. Assemblees temàtiques Capgirem Sitges s’organitzarà a partir de la celebració d'una manera oberta i transparent de 4 assemblees temàtiques sobre punts clau de la vila des d’octubre del 2014 fins gener de 2015:

1. Cultura, educació i llengua
2. Polítiques socials, economia i treball
3. Participació i associacionisme
4. Medi ambient, territori, urbanisme i habitatge

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid