Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9-N
Primera trobada del Capgirem Salt

El proper dissabte 15 de novembre es farà la primera trobada del Capgirem Salt per debatre sobre “participació”

12/11/2014 Política
La primera trobada del Capgirem Salt, un espai assembleari obert a tota la ciutadania per debatre, contrastar, escoltar, proposar i prioritzar idees i opinions sobre diversos eixos temàtics serà dissabte vinent de 2/4 de 10 del matí fins a les 12 del migdia a l’Ateneu Popular de la Coma-Cros. Aquesta primera trobada tractarà sobre la PARTICIPACIÓ en el seu més ampli espectre. Es parlarà d’organització i mobilització social, d’associacionisme, d’eines i polítiques de participació als consistoris .

A Salt i Girona hi ha hagut els últims anys diverses experiències que han ofert espais de debat sobre temàtiques concretes. La intenció de Capgirem Salt és complementar aquests espais amb el debat d’altres temàtiques que actualment no tenen lloc per a la reflexió.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid