Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
municipals 2015
“Capgirem Sitges” crida a la participació ciutadana

L'espai de trobada sorgeix amb la intenció de crear un lloc de confluència i treball per trencar amb l’status quo i construir una alternativa de govern a la ciutat

29/10/2014 Política
Diumenge 26 es va presentar “Capgirem Sitges” amb la voluntat de crear un espai de confluència i diàleg entre els partits d’esquerres, moviments socials, entitats i persones individuals que busquen “trencar amb l’estil polític i el model econòmic imperant a Sitges”. A més a més, aquesta plataforma, neix amb la intenció de situar Sitges en un context de “democratització de la política municipal, una més gran justícia social i un clar posicionament favorable a la independència de Catalunya com a pas previ a un canvi social”.

“Capgirem Sitges” debatrà sobre el que consideren els cinc eixos principals d’actuació (participació ciutadana i associacionisme, territori i medi ambient, polítiques socials, economia i treball i cultura i llengua), durant les cinc assemblees que es portaran a terme des del novembre fins al gener de l’any vinent.

La plataforma és un espai promogut des del Procés Constituent i la CUP que asseguren que no té perquè “desembocar ni en un programa polític ni en una llista electoral per a les properes eleccions municipals”, sinó que neix amb la voluntat de servir de plataforma per a tots els sitgetans “expressin les seves idees i voluntats per construir un Sitges millor que doni resposta a les necessitats dels seus habitants”.

La presentació es va dur a terme conjuntament amb el debat “Quina alternativa podem construir des del municipalisme?” que va comptar amb la participació de David Vidal, regidor de la CUP de Reus i de Pedro Carrión, membre del Procés Constituent del Baix Llobregat.

La presentació va finalitzar amb una “crida unànime” a la participació ciutadana i a l’apoderament de la població, “per a convertir-la en veritables actius polítics implicats en el dia a dia social i polític dels municipis”.

Capgirem Sitges:
www.capgiremsitges.cat 
capgiremsitges@gmail.com 
Facebook: /CapgiremSitges Twitter (@CapgiremSitges)

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid