Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
S'encadenen davant de la conselleria d'Interior en suport amb els encausats pel Pla Caufec

Han desplegat pancartes convocant a la manifestació d'aquest dissabte a les 17h davant de l'Ajuntament d'Esplugues

14/10/2014 Drets i Llibertats

Quatre activistes oposats al pla Caufec d'Esplugues, dos d'ells encausats als propers judicis, s'han encadenat avui a les 11h del matí a dos bidons de formigó a les portes del Departament d'Interior (Barcelona). Exigien la retirada dels càrrecs pels quals 6 persones van a judici els propers 27, 28 i 29 d'octubre acusats de desordres públics i atemptat a l'autoritat pels fets ocorreguts en una manifestació de 2007 al municipi baixllobregatí.

L'acció ha acabat a les 15.30h quan totes les activistes han estat alliberades després que els Mossos d'Esquadra trenquessin els bidons amb serres radials, martells pneumàtics i cisalles en poc més de dues hores. L'acció ha finalitzat sense incidents després de la identificació de les 4 activistes.

El grup de suport de l'acció ha estat informant a vianants i premsa mentre desplegava pancartes convocant a la manifestació d'aquest dissabte 18 d'octubre a les 17h davant de l'Ajuntament d'Esplugues que vol mostrar la solidaritat amb els encausats i reivindicar el dret a protestar.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid