Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ESPANYOLISME
PPC i Societat Civil Catalana fan una crida conjunta pel 12-O

Els líders del PP a Catalunya i de Societat Civil Catalana es van reunir ahir a la seu dels “populars” per fer una crida conjunta a la participació el proper 12 d’octubre a l’acte “L’Espanya de tots”.

10/10/2014 Política

Els líders del PP a Catalunya i de Societat Civil Catalana es van reunir ahir a la seu dels “populars” per fer un crida conjunta (davant dels mitjans de comunicació) a l’assistència a l’acte “L’Espanya de tots” que es farà proper 12 d’octubre la plaça de Catalunya de Barcelona. Bosch (SCC) es va mostrar convençut que no hi haurà consulta i va explicar que l'entitat unionista ja ha elaborat 2.000 samarretes que repartirà gratuïtament diumenge a més d’assegurar que hi ha un centenar d'autobusos (també gratuïts) plens de persones que volen acudir a l’acte del proper 12 d'octubre (la majoria de fora del Principat). A l'acte també han confirmat l'assistència diversos grups ultradretans.


El PP està participant activament a la campanya de SCC i segons algunes fonts les samarretes i autocars de franc per anar a l’acte unionista estarien finançats en part pels “populars”. Un altre tipus d’ajut que el PP està oferint a Societat Civil Catalana és la participació a la campanya de twitter #Parlalacatalunyasilenciosa on es pengen fotografies de persones tapant-se la boca amb un dit al qual s’hi ha escrit “12-O”. Si fa uns dies va tenir cert impacte mediàtic la imatge d’una participant de la campanya espanyolista despullada avui ha sigut la imatge d’Enric Millo la que ha generat més comentaris a les xarxes socials ja que sembla que Millo s’ha equivocat perquè en comptes d’escriure “12-O” al seu dit ha escrit “O-21”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid