CSC
La secció sindical de la CSC al Banc de Sabadell denuncia l’empitjorament de les condicions laborals

En un comunicat tramés a la direcció de l’entitat i al conjunt de la plantilla, la secció sindical de la CSC (Confederació Sindical de Catalunya) al Grup Banc Sabadell denuncia que “la manca extrema de personal està arribant a límits insostenibles”.

27/10/2014 Laboral

Reproduïm íntegre el comunicat en el què la secció sindical de la Confederació Sindical de Catalunya al Banc Sabadell denuncia alarmant empitjorament de les condicions laborals a l’entitat:


“Els empleats de Banc Sabadell estem vivint una situació alarmant. La manca extrema de personal està arribant a límits insostenibles. Estem constatant autèntiques barbaritats, com ara oficines amb tan sols 1 empleat fent totes les tasques sense poder anar ni a esmorzar.


Les absències d’empleats, en moltes ocasions, no s’estan cobrint ni amb ETTs, agreujant encara mes la situació. Això suposa una càrrega de treball tan gran que mai arribes a fer net tot i treballant hores i hores.


El perllongament de jornada és un frau a la Seguretat Social , a la teva butxaca i a la teva salut. Malgrat que siguis tècnic o cobris voluntari no tens cap obligació de fer més hores de les que marca l’acord de jornada signat amb el Banc i que és el mateix per a tothom. Els tècnics es poden redistribuir la jornada com els vagi bé, sempre d’acord amb la seva unitat de treball però sense fer més hores de les pactades.”.