Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
L'aplec de Galliner, acte central del Correllengua al Pallars

El País Valencià bull d'activitats pel 9 d'octubre

09/10/2014 Llengua

El cim de Galliner ofereix una de les millors vistes sobre el pantà de Sant Antoni i la conca de Tremp, i s'ha convertit en un símbol del Correllengua del Pallars, gràcies a l'aplec que s'hi fa pels volts del 12 d'octubre. Enguany no és una excepció, i els organitzadors preparen una pujada popular aquest mateix dia, que culminarà amb una gran botifarrada, ben amenitzada amb música en directe. Per a més detalls podeu consultar aquesta pàgina de facebook. Els propers caps de setmana, el moviment continuarà el seu camí per terres pallareses, aturant-se a Talarn, Isona i Tremp.

Però no serà aquest l'únic acte de Correllengua al país aquest cap de setmana. El barri barceloní de Les Corts, amb actes dijous,dissabte i diumenge, i la capital de la Segarra, Cervera, s'afegeixen a la gresca. Tampoc podem oblidar la vila d'Olesa de Montserrat, que ha programat tota una setmana d'activitats que culminendiumenge, ni els actes de divendres programats a PieraFigueres i Pallejà.

El País Valencià bull d'activitats pel 9 d'octubre

Pels volts del 9 d'octubre el País Valencià celebra un munt de Correllengües, que es mobilitzen a l'entorn de la gran manifestació de la Diada. Enguany, amb la vista posada a les eleccions del mes de maig, el lema no pot ser més explícit "Fem possible el canvi al País Valencià".

Els dies posteriors continuarà la marxa del Correllengua, amb activitats a Monòver, Oliva,Guardamar de Segura i Xilxes, entre d'altres.

Més informació al mapa del Correllengua 2014.


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid