Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
El Correllengua a Elx

Organitzat pel Casal Jaume I d’Elx amb la col·laboració de la Plataforma per l’Ús del Valencià a Elx (El Tempir, Joves d’Elx, Xiquets d’Elx, l’Institut d’Estudis Comarcals del Baix Vinalopó i el Casal Jaume I)

06/10/2014 Cultura

Demà a les 20h arriba la flama del Correllengua2014 a la plaça de l’Ajuntament d’Elx on es llegirà el manifest. A coninuació, a la Sala de Plens de l’Ajuntament es lliurarà la flama del Correllengua a Mercedes Alonso, alcaldessa d’Elx i es tornarà a llegir el manifest per la llengua a càrrec de joves estudiants de l’IES Severo Ochoa i del professor Fran Ferrer.

L’acte comptarà amb el suport de la Colla de dolçainers i tabaleters El Cascabot. Més tard, a les 21 h, al Casal Jaume I hi haurà sopar “picadeta” (coca i vi de la terra) juntament amb un concert de música folk a càrrec de “Saranda i Sevaïl”.

Més tard, a les 21 h, al Casal Jaume I hi haurà sopar “picadeta” (coca i vi de la terra) juntament amb un concert de música folk a càrrec de “Saranda i Sevaïl”. El repertori d’aquest jove grup musical, creat recentment a la nostra ciutat, està majoritàriament format per composicions pròpies de Daniel Andreu Beneit, salvant alguns homenatges a les mestresses Maria del Mar Bonet i Eleftheria Arvanitaki.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid