Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Consulta 9N
Paraules crítiques de Forcadell per la suspensió per part del Govern de la campanya del 9-N

Forcadell dona un toc d'atenció davant l'actitud prudent del Govern autonòmic: "Som sobirans o no som sobirans"

30/09/2014 Política

La presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) Carme Forcadell ha deixat clar, amb to molest i d'advertència, que ara "no és el moment d'arronsar-se sinó de tirar endavant el procés", i ha criticat la decisió del govern autonòmic de Catalunya de suspendre de manera cautelar la campanya informativa institucional per votar el 9-N.

Aquestes declarcions es van fer públiques pocs minuts després de saber-se la decisió del Tribunal Constitucional, ahir al vespre. Aleshores l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural van convocar per aquest dimarts les concentracions amb gran convocatòries davant dels Ajuntaments per protestar contra la suspensió cautelar de la consulta del 9 de novembre.

Forcadell va declarar davant els mitjants que "Ahir diu una cosa el Tribunal Constitucional i avui tots correm a fer-li cas. És a dir, som sobirans o no som sobirans? El Parlament de Catalunya, el 23 de gener del 2013 va fer una declaració dient que som sobirans i que nosaltres decidim el nostre futur. Doncs ara és el moment de demostrar si som sobirans o no ho som".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid