Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9N
La Xarxa pels Drets Socials de Girona i Salt s’afegeix a la pressió per garantir la consulta

Una representació de les 28 entitats de la plataforma es reuneix amb Carles Puigdemont i li lliura un escrit en què demana a l’alcalde que dugui a terme totes les accions al seu abast perquè se celebri la consulta del 9-N

19/09/2014 Política

Una delegació de la Xarxa pels Drets Socials (XDS) de Girona i Salt, en nom de les 26 entitats que en formen part, s’ha reunit aquest matí amb l’alcalde gironí Carles Puigdemont. En la reunió li han lliurat un document en què s’encoratja l’alcalde perquè, “com a màxima autoritat de la ciutat, dugui a terme totes les accions necessàries per fer complir el mandat del poble, que és votar el 9 de novembre”. Al document també es demana “que faci arribar la voluntat de les 28 entitats de la XDS al Govern de la Generalitat de Catalunya”, i es ofereix la seva col·laboració per fer possible la votació del 9-N.

Formen part de la Xarxa pels Drets socials les entitats Arran, Associació ELSA integració, Avalot, Càritas Diocesana de Girona, Compromís amb Girona, la CUP, CCOO, Coordinadora d’ONGs de les comarques gironines, Escudella Solidària, Escola d’Adults de Girona, Fundació SER.Gi, Independents Per Salt (IPS), ICV-EUiA, ERC, IAC, Iaioflautes, Justícia i Pau, la Guerrilla Comunicacional, Mesa d’Entitats per la Participació, Mancomunicat de Sta. Eugènia i Can Gibert, Moviment Democràtic de Dones, Nucli Paolo Freire de la UdG, Observatori Ciutadà Municipal, PAH Girona-Salt, PAH Gironès, Podem, Procés Constituent i Xarxa Dones Girona.

Diumenges per la consulta

Una altra de les accions promogudes des de la Xarxa al voltant del dret a decidir és la convocatòria de concentracions obertes cada diumenge a les 18h a la plaça Independència (St. Agustí) de Girona. Amb aquests actes, que van començar el passat 14 de setembre i que s’allargaran fins el 9-N, l’entitat pretén consolidar un punt de trobada i mobilització setmanal a Girona per pressionar el govern de la Generalitat i reclamar que la consulta se celebri tant sí com no.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid