Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11S
La Via Catalana 2014 supera els inscrits de la cadena humana del 2013

Més de 455.000 persones ja s’han inscrit a la gran V del proper Onze de Setembre a Barcelona

07/09/2014 Política

La Via Catalana 2014 ja ha aconseguit el seu primer objectiu quan encara falten quatre dies per a la posada en escena de la gran V tenyint amb els colors de la senyera l'Avinguda Diagonal i la Gran Via prenent com a vèrtex la Plaça de les Glòries. Amb 455.338 a les 18:45 hores d’avui diumenge 7 de setembre,  la Via Catalana 2014 ha superat els inscrits a la cadena humana que l'11 de setembre del 2013 va unir el país de punta a punta.

Malgrat les bones xifres, els organitzadors de la campanya Ara És l'Hora segueixen treballant per a sumar molta més gent per convertir la Via en la mobilització més multitudinària de la història d'Europa. "Som molts, però hem de ser-hi tots en la Diada definitiva", van recalcar Carme Forcadell, presidenta de l'ANC i Muriel Casals, presidenta d'Òmnium Cultural, en la roda de premsa final de la Via Catalana.

En aquest sentit, els esforços se centren en garantir la millor distribució dels participants per a assegurar el ple en tots els trams de la V. Així, les zones compreses entre els trams 6 i el 10 a la part de la Diagonal i entre els trams 37 i el 42 a la zona de Gran Via són els que precisen d'un flux més alt d'inscrits a través del web https://www.araeslhora.cat/ca/ o al telèfon 9028 11 9 14 en aquests darrers dies abans de la Diada. Es poden anar seguint totes les estadístiques de la gran V a la pàgina web ullvermells.com on es pot comprovar que ja no queda cap tram amb baixa ocupació i que més del 50% dels trams estan plens.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid