11S
La Via Catalana 2014 supera els inscrits de la cadena humana del 2013

Més de 455.000 persones ja s’han inscrit a la gran V del proper Onze de Setembre a Barcelona

07/09/2014 Política

La Via Catalana 2014 ja ha aconseguit el seu primer objectiu quan encara falten quatre dies per a la posada en escena de la gran V tenyint amb els colors de la senyera l'Avinguda Diagonal i la Gran Via prenent com a vèrtex la Plaça de les Glòries. Amb 455.338 a les 18:45 hores d’avui diumenge 7 de setembre,  la Via Catalana 2014 ha superat els inscrits a la cadena humana que l'11 de setembre del 2013 va unir el país de punta a punta.

Malgrat les bones xifres, els organitzadors de la campanya Ara És l'Hora segueixen treballant per a sumar molta més gent per convertir la Via en la mobilització més multitudinària de la història d'Europa. "Som molts, però hem de ser-hi tots en la Diada definitiva", van recalcar Carme Forcadell, presidenta de l'ANC i Muriel Casals, presidenta d'Òmnium Cultural, en la roda de premsa final de la Via Catalana.

En aquest sentit, els esforços se centren en garantir la millor distribució dels participants per a assegurar el ple en tots els trams de la V. Així, les zones compreses entre els trams 6 i el 10 a la part de la Diagonal i entre els trams 37 i el 42 a la zona de Gran Via són els que precisen d'un flux més alt d'inscrits a través del web https://www.araeslhora.cat/ca/ o al telèfon 9028 11 9 14 en aquests darrers dies abans de la Diada. Es poden anar seguint totes les estadístiques de la gran V a la pàgina web ullvermells.com on es pot comprovar que ja no queda cap tram amb baixa ocupació i que més del 50% dels trams estan plens.