Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
PAHC
La SAREB obligada a cedir l’edifici ocupat per la PAH Sabadell a l’Agència de l’Habitatge de Catalunya

Després de més d’un any d’intenses lluites, la SAREB es veu obligada a cedir l’edifici i la PAH aconsegueix, així, evitar el desallotjament i reallotjament de les famílies

09/09/2014 Drets i Llibertats
Cartell PAHC SAbadell contra el desallotjament del bloc Cartell PAHC SAbadell contra el desallotjament del bloc

Després de diverses reunions a tres bandes entre la PAHC Sabadell, l’Ajuntament de Sabadell i la Generalitat de Catalunya, l’anomenat “banc dolent” s’ha vist obligat a cedir l’edifici que ocupava la PAHC Sabadell des de feia més d’un any. La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, havia demanat que el bloc de pisos fos cedit a la Generalitat per evitar el desallotjament i reallotjament de les 146 persones (58 d’elles menors) que hi viuen actualment.

Aquest bloc de pisos, doncs, forma part dels 600 que passaran a mans de la Generalitat de Catalunya per a destinar-los a lloguer social.

Durant els propers dies es reuniran altre vegada, les tres parts implicades, per a formalitzar la situació. De totes maneres, i a falta de “negociar els detalls”, la PAHC Sabadell ho considera com una “victòria sense precendents” que “demostra que la desobediència i la campanya ‘Obra Social la PAH’ segueixen sent l’única solució al drama habitacional del nostre país”.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid