Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
PAH
La PAH Mallorca convoca mobilitzacions

La PAH Mallorca convoca una concentració aquest dijous 25 de setembre a les 11:30h a la Plaça de Cort, per tal d'exigir a l'Ajuntament de Palma mesures reals contra els desnonaments i que garanteixi l'accés a un habitatge digne per totes les persones que són desnonades.

25/09/2014 Drets i Llibertats
Aquest dijous 25 de setembre la Plataforma d'Afectades per les Hipoteques de Mallorca (que celebra el seu tercer aniversari) convoca una concentració davant l'Ajuntament de Palma amb les persones que estan a punt de ser desnonades o que ja ho han estat a les quals el consistori no han estat capaç d'oferir una solució habitacional digna.

El mes de juny des de l'Ajuntament de Palma s'anunciava als mitjans de comunicació que aquelles persones que haguessin acudit a serveis socials i no haguessin trobat una solució habitacional digna acudissin directament al consistori. Seguint aquestes indicacions des de la PAH Mallorca s'ha dirigit a les persones afectades pels desnonaments cap al director de Serveis Socials de Palma on l'única solució que planteja és un alberg familiar, solució que queda molt lluny del que es considera un habitatge digne i a més resulta més car que el lloguer d'un pis.


A la concentració, la PAH Mallorca farà una crida a l'expropiació dels habitatges buits de Mallorca (molts propietat de la banca) per posar-los a disposició de les famílies que es troben en una situació precària que no els permet accedir a un habitatge a preu de mercat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid