Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Desobediència
Denuncien a Mallorca una campanya de repressió econòmica a l'Objecció Fiscal 2014
19/06/2014 Drets i Llibertats

Aquest matí, en roda de premsa, l'Assemblea d'Objecció Fiscal de Mallorca ha denunciat una campanya de repressió i criminalització de qualsevol instrument de lluita i de desobediència.

Membres de l'Assemblea han manifestat que l’Agència Tributària es dedica a perseguir unes persones que, mogudes per la seva consciència i responsabilitat, han decidit desviar part del que paguen en els seus impostos a projectes de transformació social. Mentre, no s'hi diu res del frau fiscal de Jaume Matas, del presumpte frau fiscal d’Iñaki Urdangarín i de Cristina, o es promulguen amnisties fiscals a totes aquelles persones i empreses que tenen doblers a paradisos fiscals.

"En un moment en què s’han retallat ajudes pels discapacitats, que no es destinen doblers per a la llei de Dependència, que eliminen beques de menjador, que diàriament es produeixen entre 4 i 5 desnonaments –a pesar del que diuen els bancs- els nostres governants persegueixen un col·lectiu que ha decidit plantar-los cara. Els mateixos inspectors d’Hisenda denuncien que els que més defrauden a Hisenda són les empreses de l’IBEX i les grans fortunes", han remarcat.

Davant aquesta campanya de repressió, el membres de l'Assemblea han apuntat que no tenen por, ja que "seguirem fent objecció, seguirem denunciant la forma que els nostres governants malbaraten els nostres doblers pagant els deutes dels bancs, finançant guerres, fent festetes per la monarquia,... I tot això amb el suport d’una església jeràrquica que participa també de la festa. No és estrany que les despeses en repressió hagin augmentat, no volen cap discrepància. Els fa por la democràcia a la qual tant anomenen i que tan poc fan servir".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid