Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Antimonàrquics
Exigeixen la retirada del títol de duquessa de Palma de Mallorca a la Infanta

És a dir, a Cristina de Borbó i Grècia i en conseqüència al duc consort, Iñaki Urdangarín, al nou rei i germà de la ja ex infanta.

26/06/2014 Política

El Consell local de la Joventut de Palma (CJP) demana tant a l'Ajuntament , com al Govern de les Illes Balears, que exigeixi la retirada del títol de duquessa de Palma de Mallorca a Cristina de Borbó i Grècia i en conseqüència al duc consort, Iñaki Urdangarín, al nou rei i germà de la ja ex infanta. El CJP està convençut de que la imatge dels actuals ducs és altament perjudicial per la imatge de la ciutat.

El president del Consell de la Joventut de Palma, Albert Abad, explicat que "Cristina de Borbó i Grècia ha demostrat que no es digne de posseir el ducat de la ciutat, després de la confirmació de la seva imputació no podem consentir ni un segon més que el nom de Palma sigui present pels jutjats per una persona que no ha respectat als ciutadans i que presumpta-ment ha jugat amb els doblers de la ciutadania. Els joves no volem ni podem consentir que Cristina de Borbó sigui duquessa de la nostra ciutat

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid