Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Medi ambient
Dues-centes mil signatures més contra les prospeccions petrolíferes a Balears
01/09/2014 Territori

L'Aliança Mar Blava va celebrar que l'organització suïssa Ocean Care hagi decidit sumar els seus esforços contra les prospeccions petrolíferes en el Mediterrani després d'aconseguir més de 200.000 signatures d'alemanys, suïssos i austríacs des de l'1 d'agost, a través de la campanya "S.O.S. FROM EIVISSA".

El passat 4 d'agost més de 150.000 d'aquestes signatures van ser lliurades a responsables de la Direcció general per a la Sostenibilitat de la Costa i el Mar del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi ambient, a els qui es va transmetre l'enorme preocupació internacional que generen els projectes de prospeccions petrolíferes en el Mediterrani i la petició de totes aquestes persones, potencials turistes per a Espanya, que el Govern espanyol rebutgi aquests projectes de cerca de petroli en les aigües de Balears.

Segons han recordat en un comunicat, Ocean Care és des de l'any 2011 assessor especial de l'ONU sobre protecció del mitjà marí. A més, és una associació creada en 1989, la labor fonamental de la qual és la defensa dels oceans i de la vida marina, labor que desenvolupa a nivell mundial mitjançant activitats de recerca, campanyes de conservació, d'educació ambiental i d'intervenció en diferents fòrums internacionals.

Així mateix, l'Acord de Mònaco sobre la Conservació dels Cetacis del Mar Negre, el Mar Mediterrani i la Zona Atlàntica Contigua va reconèixer en 2004 a Ocean Care com a entitat associada.

L'objectiu de ACCOBAMS és adoptar mesures coordinades per aconseguir i mantenir un estat de conservació favorable per als cetacis. A tal fi, les Parts prohibiran i adoptaran totes les mesures necessàries per eliminar, quan no s'hagi fet ja, qualsevol captura deliberada de cetacis, i cooperaran per crear i mantenir una xarxa de zones especialment protegides per a la conservació dels cetacis.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid