Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Medi ambient
Cadena humana a les Columbretes contra les prospeccions petrolíferes
12/06/2014 Territori

La Plataforma Petroli No, Columbretes Netes realitzarà aquest diumenge una cadena humana per protestar contra les prospeccions a l'entorn de la reserva marina.

Des de la plataforma assenyalen que més de cent persones dondn suport la iniciativa per "donar un crit d'alarma davant la ineficàcia d'un govern autonòmic que no es mulla" i contra un Govern central, asseguren, "plegat als interessos especulatius d'una empresa privada".

La cadena humana partirà des de les escales del port fins al far, en fila, i exhibint una banderola. L'acte es registrarà en vídeo per a la seva posterior difusió. Des de la plataforma asseguren que "es tracta d'una acció reivindicativa per protegir el medi ambient", i es farà respectant l'entorn, "en tractar-se d'un espai protegit molt fràgil".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid