Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
En defensa del territori
Multitudinària manifestació a Gandia contra el projecte d'urbanització de l'Ahuir
26/08/2014 Territori
Més de 2.500 persones, segons l'organització i un miler, segons la Policia Local, es manifestaven dissabte passat a la tarda a la platja de Gandia per demanar al govern municipal del PP, d'Arturo Torró que no urbanitzi la platja de l’Ahuir.

Des de l'Assemblea “Salvem l’Auir” asseguren, mitjançant un comunicat, que l'èxit de la manifestació cívica ha deixat clar el rebuig de la ciutadania al projecte d'urbanització, no solament de l’Ahuir, sinó també del Racó de Tomba en Marxuquera.

Finalment, com ja els expliquem, la manifestació va realitzar el recorregut previst per primera línia de la platja, encara que finalitzava a l'altura de la Colònia Ducal on es va llegir un manifest en diverses llengües i en el qual s'explicaven les característiques de la platja de l’Ahuir. A més, apuntava el comunicat de "Salvem l´Ahuir", que el projecte que pretén realitzar el govern de Gandia consisteix en un model obsolet d'especulació urbanística i depredació del territori que és precisament el que ens ha portat a l'actual situació de crisi. Entre els assistents a la manifestació convocada per la plataforma “Salvem L’Auir” es trobaven membres de gairebé tots els partits polítics, a excepció del Partit Popular.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid