Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Racisme
Un grup de neonazis origina una baralla multitudinària contra venedors subsaharians a Palma

Els quatre alemanys detinguts pels aldarulls i agressions, pertanyents a un grup neonazi de seguidors de futbol, han estat posats en llibertat a Palma

06/07/2014 Drets i Llibertats

Una baralla entre joves alemanys d'ideologia neonazi i venedors subsaharians a Platja de Palma va finalitzar amb dos detinguts i una forta actuació policial. Els venedors nouvinguts s'haurien defensat de les agressions i vexacions dels neonazis, fet que va originar el tumult i la baralla.

Sobre les 02.30 hores, diverses trucades van alertar que a l'interior del local Bierconing del carrer Pare Bartomeu Salvà, a la Platja de Palma, hi havia un grup molt nombrós de joves alemanys que estaven causant danys en el mobiliari urbà amb pedres i pals.

Nombroses dotacions de la UIP (Unitat d'Intervenció de la policia espanyola) i de la Policia Local de Palma van haver d'intervenir per aturar la multitudinària baralla registrada al carrer del Pernil i els carrers pròxims, uns enfrontaments que van espantar molts turistes i residents.

De moment es desconeixen les causes conccretes que van provocar els incidents, en què quatre persones van ser detingudes per un presumpte delicte de danys i per resistència als agents de l'autoritat. Els policies van ocupar la zona amb efectius i incrementar la seva presència per evitar que es produïssin nous enfrontaments i destrosses.

Les investigacions policials destaquen que els individus arrestats i la cinquantena d'alemanys que van produir els aldarulls i agressions contra els venedors pertanyen a un grup d'extrema dreta de la localitat alemanya de Dresden. Anaven vestits amb samarretes serigrafiades amb el lema de "Devils Dynamo Dresden."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid