Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
L’ANC presenta la campanya d’actes d'estiu prèvia a la Diada

Els actes previstos per als mesos de juliol i agost tindran un clar objectiu d’internacionalització del procés i de dinamització del territori

09/07/2014 Política

Demà, dijous 10 de juliol, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) presentarà en roda de premsa la campanya d’actes previstos per aquests dos mesos previs a la Diada de l’Onze de Setembre 2014. La presentació començarà a les 16.30 hores i es farà a la seu de l’Assemblea Nacional Catalana.

Els actes, que es desenvoluparan durant els mesos de juliol, agost i la primera setmana de setembre, tindran lloc arreu de Catalunya i a diferents ciutats del món gràcies a la col·laboració de les assemblees exteriors de l’ANC.

La presentació de la campanya comptarà amb les intervencions de la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell, i els membres del Secretariat Nacional de l’ANC Ignasi Termes i Núria Vinyals.

Posicionaments oficials de l’ANC

Fa pocs dies l'ANC va fer una crida a la participació de la població en el projecte “El País que Volem”, on hi ha cabuda totes les propostes de model d’Estat ·respectuoses, pacífiques i democràtique."

En aquest sentit, el Secretariat Nacional de l’ANC també va aclarir, en relació a la polèmica sobre el projecte d'un embrió d'exèrcit català, que les opinions i els posicionaments oficials de l'ANC només s'expressen en els comunicats signats per l'Assemblea General, pel Secretariat Nacional i el Comitè Permanent, representants de les decisions del conjunt dels socis de l’Assemblea.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid