Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Posicionament oficial de l’ANC a favor d’un procés pacífic, democràtic i no-violent

Anima a participar a tothom al projecte “El País que Volem”, on hi caben totes les propostes de model d’estat respectuoses, pacífiques i democràtiques

03/07/2014 Política

El Secretariat Nacional de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) vol informar que les opinions i els posicionaments oficials de l'ANC només s'expressen en els comunicats signats per l'Assemblea General, pel Secretariat Nacional i el Comitè Permanent, representants de les decisions del conjunt dels socis de l’Assemblea.

Els documents dels diferents grups de treball o sectorials de l’entitat no representen el posicionament de l’ANC en un àmbit, sinó que s’han d’inscriure dins el projecte “El País que Volem”, l’espai de debat en el qual tothom pot participar, de forma col·lectiva o individual, per defensar el seu model de com ha de ser la futura Catalunya independent en àmbits com ensenyament, sanitat, justícia, seguretat, etc. Des de l’Assemblea Nacional Catalana animem a tothom a participar en aquest projecte, on hi caben totes les propostes de model d’estat que siguin respectuoses i democràtiques. 

Cada vegada som més a prop d’assolir el nostre objectiu. L’ANC és una entitat que ha nascut per empènyer en l’assoliment de la independència per mitjans pacífics, no-violents i democràtics; i la formem totes aquelles persones que pensem que la independència és l’oportunitat de construir un estat més just, més lliure i més democràtic. Aquest és el projecte que ens uneix i, res no ens ha de distreure del nostre objectiu.

El futur del país dependrà del conjunt de la societat catalana; continuem treballant de manera incansable i pacífica per aconseguir que aquest sigui l’any de la nostra llibertat. Si ens mantenim ferms, no caiem en provocacions ni polèmiques estèrils, i avancem amb la mateixa il·lusió, ho aconseguirem. Ara és l’hora, junts ho farem possible!

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid