Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANC-INTERNACIONAL
L’Assemblea Nacional Catalana impulsa internacionalment la campanya Signa un Vot

Les Assemblees Exteriors de l’ANC també duran a terme una quarantena d’accions durant la setmana de Sant Jordi per informar que tres de cada quatre catalans volen votar sobre el futur polític de Catalunya

16/04/2014 Internacional
Les Assemblees Exteriors (AE) de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) han engegat la campanya Signa un Vot per la Independència arreu del món per tal que els catalans residents a l’estranger puguin exercir també el seu dret fonamental de petició. Per tal d’implementar internacionalment la campanya, desenes de voluntaris de les Assemblees Exteriors han estat formats al llarg de les darreres setmanes per conformar una xarxa d’apoderats que vetllaran pel rigor del procés de recollida d’instàncies. Actualment, la campanya ja s’ha començat a dur a terme a Nova York, Londres, Luxemburg i Suïssa (Zurich, Lausana i Basilea).

La recollida internacional d’instàncies, en què es demana al Parlament la convocatòria d’una consulta sobre la independència i, en cas que ni aquesta ni unes eleccions plebiscitàries no siguin possibles, es declari la independència de Catalunya; s’intensificarà fins l’Onze de Setembre del 2014 i s’estendrà a través de la xarxa d’Assemblees Exteriors de l’ANC, actualment present en una trentena de països. Concretament es desplegarà a Ginebra, Londres, Mèxic DF, Atlanta, Fribourg, Dubil, Santiago de Xile i Hong Kong.

Sant Jordi: un llibre, una rosa i l’anhel d’un poble

Més enllà de l’arrencada internacional de la campanya Signa un Vot, les Assemblees Exteriors de l’ANC també aprofitaran el Sant Jordi per informar els conciutadans dels països de residència dels emigrants catalans de la voluntat majoritària a la societat catalana de votar en referèndum sobre l’autodeterminació de Catalunya.

Durant la propera setmana les Assemblees Exteriors celebraran el Sant Jordi amb activitats culturals, parades de roses i llibres i presentacions literàries. A més, per explicar el procés polític existent a Catalunya, les AE han  editat una postal de felicitació de Sant Jordi que es distribuirà en el marc de la quarantena d’accions públiques que s’estan preparant i per les xarxes socials internacionals, així com nou díptic informatiu sobre l’anhel dels catalans de decidir el seu futur polític i la tasca que l’ANC desenvolupa com a moviment pacífic i democràtic de la societat civil catalana. Ambdós materials es distribuiran en anglès, francès, castellà, alemany, basc, polonès, rus, polonès, hebreu, neerlandès i italià.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid