Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga indefinida
Crida a estendre la solidaritat amb els treballadors de Panrico arreu del país
11/02/2014 Laboral
La vaga a Santa Perpètua de Mogoda es la més llarga de Catalunya La vaga a Santa Perpètua de Mogoda es la més llarga de Catalunya

L'Assemblea Territorial del Vallès Occidental de la CUP ha manifestat el seu més sincer suport a la lluita dels treballadors de Panrico. També s'ha compromés  a difondre i a fer més conegut el conflicte de Panrico perquè molta més gent conegui i doni suport als treballadors en vaga.

En aquesta línia, ha fet una crida als nuclis de l’Esquerra Independentista i Anticapitalista d’arreu dels Països Catalans que s’involucrin en aquesta difusió. "No només cal difondre el conflicte en totes les seves conseqüències, sinó que també cal estendre la solidaritat a la Caixa de Resistència per poder seguir en la lluita, i alhora fer una crida al Boicot dels productes produïts per Panrico, ja que sense aquestes accions la vaga perd força i sentit".

Més de 100 dies de Vaga a la fàbrica de Panrico de Santa Perpètua de Mogoda i aquest fet la converteix en una de les vagues més llargues de la nostra història col·lectiva recent. La importància doncs d’aquesta vaga, s’allarga més enllà dels propis treballadors  i ha esdevingut una referència de resistència contra els atropellaments laborals que amb l’excusa de la crisi i l’abonament de la reforma laboral, estant patint centenars de milers de treballadors al llarg de la  comarca i també del conjunt del país.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid