Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Elèctriques
REE atura les obres de la MAT a Gramenet

El president de l'empresa elèctrica s'ha compromès a fer una proposta alternativa que acceptin els veïns i l'ajuntament

05/05/2014 Territori

Red Eléctrica Española (REE) ha aturat aquest migdia les obres que van començar el dia de Sant Jordi a Santa Coloma de Gramenet per construir una subestació de la MAT de 400kV.

El president de l'empresa ha pres aquesta decisió, després de reunir-se  aquest matí amb l'alcaldessa colomenca, Núria Parlon, a Madrid.

REE ha decidit aturar les obres de manera cautelar mentre redacta una proposta alternativa. En un mes aproximadament, l'ajuntament hauria de conèixer els canvis i millores que proposa REE perquè aquesta proposta sigui valorada per la Comissió Ciutadana No a la MAT, constituïda per la Plataforma per la defensa de la Serra de Marina i Can Zam, FAVGRAM i l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Recordem que el Ple de l'Ajuntament de dilluns passat va aprovar un manifest institucional en contra de la línia de Molt Alta Tensió. Tots el partits van donar suport al manifest, a excepció dels regdors del PP.

L'alcaldessa, Núria Parlon del PSC  va incloure, amb caràcter urgent, el debat en l'ordre del dia, després de la manifestació a l'endemà de Sant Jordi, que va reunir a més d'1.000 veïns.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid