Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
"Súmate" es presenta a Badalona
03/05/2014 Política

L'Associació de Veïns Bufalà de Badalona (Plaça Maria Aurèlia Capmany, 6-9) aplegarà el proper dimecres a les 19 h un acte de "Súmate".

L'acte serà presentat pel president de l'Associació de Veïns, i comptarà amb la intervenció del portaveu de Súmate, Manolo Ortega, l'economista Ricardo González. Així com també del testimoniatge de Valentín Mayoral, andalús resident a Badalona conegut en tots els fòrums veïnals i àmbits polítics locals per la seva activitat incansable en defensa del benestar social especialment dels jubilats.

Súmate

"Súmate" està formada majoritàriament per persones amb origen familiar o de naixement en l'estat espanyol, i que s'expressen habitualment en castellà. "Reivindiquem la nostra identitat i les nostres arrels, però també el nostre compromís amb Catalunya, en un moment en el qual ens tocarà decidir a tots el nostre futur com a societat", afirma la plataforma.

Manifesten que vlen aportar noves sensibilitats, una altra visió, i el seu propi testimoniatge per contribuir al fet que el debat obert sigui més ric, divers i plural, sense discursos de la por ni amenaces, defensant que ningú ha de renunciar a la seva identitat ni ha d'haver-hi fractures en societats democràtiques, ja que són precisament les urnes les que ajuden a resoldre els problemes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid