Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Manifestació a Palma a favor de les feministes encausades

Més d’un centenar de persones recorren el centre de Palma reclamant l’absolució de les companyes encausades per la protesta a l’església de sant Miquel.

18/05/2014 Lema
Manifestació a Palma a favor de les feministes encausades Manifestació a Palma a favor de les feministes encausades

Ahir horabaixa va tenir lloc a Palma una manifestació de solidaritat amb les companyes feministes encausades per  la protesta que realitzaren el passat mes de febrer a l’església de sant Miquel. La marxa va començar a la plaça de la Porta Pintada i acabà davant el Palau Episcopal. Just quan passava davant el temple on succeïren els fets, els manifestants feren una asseguda general, durant la qual cridaren consignes a favor de l’avortament com “Jo també hi hauria entrat”, “Molta sotana i molt poca vergonya” i “Traieu els vostres rosaris dels nostres ovaris

Així mateix, es va llegir un manifest unitari en el qual es reclamava, entre altres reivindicacions, el dret a l’avortament lliure i gratuït. Per altra banda, el comunicat assegurà que la protesta “va ser un un exercici legítim del dret a la llibertat d’expressió i, per tant, no és cap delicte”. “No és cap delicte denunciar públicament a través d’aquest tipus d’accions la no conformitat amb una política feta a esquenes de les ciutadanes”. Finalment el grup de suport a les encausades denuncià l’arbitrarietat en la detenció de les joves, tot responent a motius exclusivament polítics.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid