Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Avortament
Dos militants d'Arran detinguts a Palma

La policia espanyola ha detingut de nou a dues activistes militants d'Arran de Palma. Tot seguit s'ha realitzat una concentració a la comissaria de la policia espanyola de S'Escorxador reclamant la llibertat dels detinguts amb el lema "La repressió mai no ens tallarà les ales"

03/03/2014 Drets i Llibertats

La Policia Nacional espanyola ha detingut aquest matí els dos militants més d'Arran Palma pels fets de l'església de Sant Miquel del passat 16 de febrer.

En aquest acció de l'església un grup de persones va irrompre-hi per protestar contra la reforma de la Llei de l'avortament.

Els dos detinguts, un noi i una noia, ambdós majors d'edat, han estat detinguts avui per una banda a la universitat i al seu lloc de feina.

Des d'aquest migdia, l'organització juvenil ha convocat una concentració de protesta a les portes de la comissaria de s'Escorxador de Palma on es troben detinguts els joves.

Detencions al febrer, denúncia del Bisbat

El passat mes de febrer va ser detingudes (veure vídeo) tres militants d’Arran, acusades d’atemptar contra la "llibertat de culte" i l’ocupació d’un temple, com a conseqüència de la denúncia interposada pel Bisbat per la protesta que tingué lloc el passat diumenge 9 de febrer a l’església de sant Miquel. 

La protestar va consistir en la interrompció de la missa que s’hi estava celebrant per expressar el rebuig i oposició a l’avant-projecte de la nova llei d’avortament de Gallardón, que compta amb el vis-i-plau de la jerarquia eclesiàstica.

Valora
Vídeos
Acció feminista església Sant Miquel (Palma) 9 de febrer de 2014
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid