Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
En llibertat amb càrrecs els dos militants d'ARRAN a Palma

Pel tercer detingut també en llibertat, com a menor d'edat, serà la Fiscalia de Menors qui haurà de decidir si li imputa algun delicte.

18/02/2014 Drets i Llibertats
ARRAN ARRAN

Els membres de l'organització Arran, majors d'edat, van quedar en llibertat amb els càrrecs "d'impedir, interrompre o pertorbar actes, o cerimònies de les confessions religioses inscrites al registre públic del Ministeri de Justícia", després de què la policia decidís investigar els fets arran de la denúncia del Bisbat de Mallorca.

També s'els imputa el delicte tipificat a l'article 525 del CP "per ofendre els sentiments dels membres d'una confessió religiosa, facin públicament, de paraula, per escrit o mitjançant qualsevol tipus de document, escarni dels seus dogmes, creences, ritus o cerimònies, o vexin, també públicament, els qui els professen o practiquen".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid