Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Formació sindical
La campanya "El lloc de feina com a espai d'intervenció política" a Tarragona

La Coordinadora Obrera Sindical (COS) presentarà a Tarragona la campanya per explicar "algunes de les estratègies i accions que es poden seguir i fer al lloc de feina per a defensar els drets laborals i socials

"

12/05/2014 Laboral

El proper divendres 16 de maig a les 19h del vespre es portarà a terme a la sala de graus del Campus Catalunya de la URN de Tarragona la presentació de la campanya "El lloc de feina com a espai d'intervenció política", que promouen conjuntament el sindicat COS i l'organització juvenil Arran (ambdós de l'Esquerra Independentista).

L'acte anirà a càrrec d'Oriol Pintos, advocat de la Coordinadora Obrera Sindical (COS).

Campanya "El lloc de feina com a espai d'intervenció política"

El Centre d'Estudis Sindicals de la COS, l'àrea de treball d'assessorament legal i formació del sindicat, i Arran han elaborat aquest document formatiu on s'explica "d'una forma lleugera i amena, algunes de les estratègies i accions que es poden seguir i fer al lloc de feina per a defensar, entre altres coses, els drets laborals i socials.

"

El sindicat exposa al seu web que amb aquest document es pretén obrir un debat i reflexió que "ajude a modificar certes dinàmiques que posen de manifest algunes de les mancances que tenim com a moviment, tot comprenent perfectament el context que viu la majoria de persones treballadores (també les militants) on s'assumeix el discurs dominant; discurs que ens imposa la individualització de les relacions laborals i, en conseqüència, i com a molt, l'assumpció d'un model sindical de gestió i concertació dins el marc legal vigent.

" 

El sindicat apunta que s'ha detectat un desconeixement de la situació laboral i les problemàtiques a què s'enfronten el militants de l'Esquerra Independentista, aspectes i situacions acotades considerats sovint com a pertanyents l'esfera merament privada de la militància. Des d'aquesta constatació es planteja l'objectiu de "posar en un primer pla l'acció de tractar les problemàtiques i donar suport a les companyes en allò que els succeïsca en el context laboral."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid