Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita sindical
La COS obté 6 representants al claustre de la UB del 9 que havia presentat
06/05/2014 Laboral
Universitat de Barcelona Universitat de Barcelona

La COS UB celebra i felicita l’Assemblea de Professorat Reclamant-UB per haver obtingut 6 dels 9 candidats presentats al Claustre (han faltat dos vots per al 7è; i 21 per al 8è i el 9è). Considera que es tracta d’un reconeixement a la feina feta fins ara per part de companys i companyes en situacions laborals molt complicades, i per això expressa el seu agraïment a tothom que hi ha confiat a través del vot. Per les informacions de què disposa, el procés de votacions i els escrutinis parcials s’ha dut a terme amb pulcritud: "felicitem totes les persones que hi heu participat".

Ara el sindicat desitja que la distribució dels claustrals que han de formar el Consell de Govern sigui justa. I també voldría que les primeres decisions del nou Claustre no es prenguin en algun moment del desert acadèmic estival. A més, continua encoratjant a actuar col·lectivament des de les assemblees i els espais combatius: "la lluita és l’únic mitjà possible per encaminar una alternativa real respecte a l’estat de les coses". En aquesta línia fa una crida al diàleg col·lectiu per afrontar i resoldre conflictes existents.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid