Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Criminalització mediàtica
Condemnen Garriguella per pagar una quota simbòlica a l'AMI

La notícia de Libertad Digial es fa ressò que un tribunal ha anul·lat les quotes que l'Ajuntament de Garriguella, pel fet que aquest municipi de l'Empordà hauria pagat a l'AMI una quota simbòlica de 75€. També estableix una "relació directa" entre  l'AMI i l'Udalbiltza basca

08/05/2014 Política

El titular del jutjat Contenciós-Administratiu número 1 de Girona, Benjamín Górriz Gómez, ha donat la raó a la delegació del govern espanyol a Catalunya i ha emès la primera sentència que podria perjudicar l'Associació de Municipis per la Independència (AMI).

Se n'ha fet ressò el digital ultra i espanyolista Libertad Digital, que indica que el magistrat hauria anul·lat les quotes que l'Ajuntament de Garriguella, pel fet que aquest municipi de l'Empordà hauria pagat a l'AMI per ser aquesta una organització, segons el digital "amb un objectiu allunyat a les funcions dels consistoris." Es tractava d'una quota testimonial de 75,50€ que han estat suficients per atacar la decisió de l'ajuntament.

La notícia destaca que Delegació del Govern ha interposat almenys 35 demandes contra altres tants ajuntaments "sostenir una plataforma municipalista els fins de la qual no tenen a veure amb les competències de les administracions locals."


Legitimar la repressió de l'Estat

La notícia de LibertadDigial estableix una relació directa entre  l'AMI i l'Udalbiltza basca, i expos que "remet a la mateixa creació de l'AMI, la "full de ruta" és un calc de la que va imposar Batasuna als municipis bascos en una de les fases més agudes del terrorisme etarra. Els estatuts de l'organització municipalista catalana ho confirmen. "

En aquest sentit desctaca que Sant Cugat del Vallès va fer una aportació a l'AMI de 8.100€ i que dels 947 municipis de la Comunitat Autònoma de Catalunya actualment 692 formen part de la plataforma independentista.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid