Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
"L'ANC ha de marcar el camí amb independència dels partits polítics"

Ha remarcat aquest matí el col·lectiu Drassanes en relació al Full de Ruta

31/03/2014 Política

El col·lectiu Drassanes ha fet públic tot un seguit de consideracions entorn del Full de Ruta, que es discutirà i aprovarà a l’Assemblea General de l’Assemblea Nacional de Catalana (ANC) del 5 d’abril vinent, més enllà de les esmenes i posicions concretes que pugui defensar cadascú.

Entre aquestes, el col·lectiu considera que l'ANC ha de marcar el camí amb independència dels partits polítics, le necessitat de convocar el referèndum, així com el mandat del govern, unes leccions plebiscitàries poden ser un pals en fals.

El col·lectiu també remarca que "no ens trobem davant un problema de legalitat. Es tracta d’una qüestió política, de defensa de la legitimitat democràtica", i recorda que cal seguir el mandat popular.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid