Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
símbols
La CUP insta a l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia a desobeir a Llanos de Luna

La delegada del govern espanyol a Catalunya ha requirit la col.locació de la bandera espanyola a l’edifici municipal, amb l’objectiu que es compleixi l’article tercer de la Llei de banderes.

16/02/2014 Política
Ajuntament de Sadurní d'Anoia Ajuntament de Sadurní d'Anoia

La CUP exigeix a l’Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia que sigui coherent amb les resolucions aprovades al ple per les quals Sant Sadurní forma part de l’Associació de Municipis per la Independència i que desobeeixi, tal i com han fet altes ajuntaments, les sentències i demandes absurdes de la delegació del govern que només responen a una voluntat d’imposició i no pas a la voluntat majoritària dels sadurninencs i sadurninenques.

En aquesta línia, la formació no entén la resposta que davant d’aquesta imposició, ha donat un partit independentista com ERC, que ha manifestat la seva disconformitat però que acatarà el requeriment “per imperatiu legal” per evitar així les possibles sancions als regidors i representants municipals.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid