Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ruptura democràtica
La CUP omple el Barcelona Teatre Musical en un acte a favor del SÍ

El diputat Quim Arrufat assegura que "el paper que ha de jugar l'esquerra independentista i les classes populars és frenar tot intent de pacte".

12/04/2014 Política
Unes 1.500 persones han omplert aquest dissabte el Barcelona Teatre Musical en l'acte organitzat per la CUP pel "Sí al referèndum, Sí a la independència i Sí als Països Catalans".

L'acte ha comptat amb els parlaments dels diputats David Fernàndez, Quim Arrufat i Isabel Vallet, l'activista dels moviments socials Gabriela Serra, el periodista i escriptor Antonio Baños i l'actor Sergi López. En el transcurs de l'acte també hi ha hagut els parlament de representats internacionals d'Escòcia, Palestina, Andalusia i Euskal Herria i les actuacions musicals de Pau Alabajos,Titot i David.

El diputat de la CUP-AE ha assegurat que "el paper que ha de jugar l'Esquerra Independentista i les classes popular és frenar tot intent de pacte amb l'Estat, s'ha acabat el temps de les renúncies" i ha conclòs el seu discurs amb un contundent "El 9 de novembre tindrem referèndum peti qui peti... sí, sí i sí!". Per la seva banda, la diputada Isabel Vallet ha defensat que aquest procés s'ha d'estendre arreu dels Països Catalans ja que "al que aspirem és a construir el futur de manera col·lectiva", la diputada també ha carregat contra projectes com BCN World "que representen l'economia especulativa que ens ha dut a la crisi on som ara". Finalment el diputat David Fernàndez ha fet alçar els assistents al BTM assegurant que s'ha acabat el temps de les imposicions: "Ells tenen el rellotge de la imposició, nosaltres tenim el temps de la llibertat"

L'actor Sergi López ha estat l'encarregat d'obrir l'acte assegurant que el que "volem un referèndum, volem la independència i volem uns Països Catalans lliures". Per la seva part, l'escriptor Antonio Baños ha reclamat que les urnes es deixin posades més enllà del 9 de novembre "les volem 10 i l'11.. que la deixin posada, hi ha molt a decidir i molt a canviar" i ha assegurat que no hi haurà més remei que deixar d'acatar "la llibertat és filla de la desobediència, per això haurem de desobeir", finalitzant el seu discurs amb un "a les urnes catalans que el rei ens declara la guerra". Per la seva part, l'activista social Gabriela Serra s'ha mostrat entusiasmada amb el que s'estava vivint en el país: "mai havia vist tant a prop poder construir una república lliure i antcapitalista".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid