Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ASSAMBLEA OBERTA
Assemblea oberta de la CUP Masquefa

Demà la Candidatura d’Unitat Popular de Masquefa convoca una Assemblea Oberta per decidir si s'ha de presentar a les properes eleccions municipals el Maig del 2015.

10/04/2014 Política
Assemblea Oberta a Masquefa per decidir si s'ha de presentar a les properes eleccions municipals Assemblea Oberta a Masquefa per decidir si s'ha de presentar a les properes eleccions municipals

La Candidatura d’Unitat Popular de Masquefa, després de convertir-se oficialment en Assemblea Local al passat consell Polític celebrat a Sabadell, convoca una Assemblea Oberta a totes les vilatanes el proper divendres 11 d’abril a les 19.30 a l’Aglà.

El motiu de la convocatòria és decidir entre totes les militants, col·laboradores, entitats i simpatitzats si la CUP ha de presentar-se a les properes eleccions municipals el Maig del 2015.

Les qüestions a debatre són els següents:

La CUP a les properes eleccions municipals a Masquefa?

Què podem aportar a Masquefa si ens presentem? Què podem aportar a Masquefa si no ens presentem?

Què farem? Com ho farem?

Des de la CUP Masquefa entenen que per canviar la situació actual del municipi no ho poden fer soles, sinó que necessiten de totes aquelles persones que vulguin treballar per la vila i no volen prendre decisions des d’una reunió a porta tancada, sinó conjuntament. Per això consideren que és important la col·laboració de tothom ja que afirmen que entenen la CUP com l’acció d’acostar la política a la gent, en comptes de que elles s’hagin d’acostar a la política. També remarquen que  no busquen representar a ningú sinó ser-ne els portaveus i per poder-ho  fer demanen la participació i implicació del veïns i veïnes de Masquefa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid