Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
La Conselleria d’Educació valenciana prohibeix la roda de premsa de les Trobades 2014

L’acte per als mitjans de comunicació prohibit s’havia de celebrar en el Saló d’Actes del CP Cervantes de València el dijous 3 d’abril. Els organitzadors anuncien que tot i així s’atendrà als mitjans de comunicació des de l’exterior

02/04/2014 Llengua

Escola Valenciana ha fet públic que va enviar fa setmanes una petició a la Consellera d'Educació, a la Direcció General de Centres i Personal Docent i al gabinet de premsa de la Conselleria d'Educació per a celebrar la roda de premsa de presentació de les Trobades d'Escoles en Valencià 2014 en el CP Cervantes de València. Però explica que per ara no ha rebut cap notificació de la Conselleria d'Educació, tot i que a la direcció del centre sí que se li va informar aquesta setmana que se'ls desautoritzava a acollir aquesta roda de premsa d'Escola Valenciana, perquè no se poden celebrar aquests tipus d'actes en horari lectiu.

L'entitat denuncia que "Paradoxalment l'horari lectiu de l'escola acaba a les 12:45 hores i la roda de premsa té fixada l'hora d'inici a les 13:00 hores" I que malgrat que es tracta d'un argument sense consistència, volen evitar que el CP Cervantes tingui cap tipus de problemes amb la Conselleria d'Educació, raó per la qual realitzaran la roda de premsa fora del centre, "perquè la llibertat d'expressió és una de les nostres màximes i ningú podrà impedir que es visualitzen les Trobades 2014, que s'inicien el pròxim cap de setmana amb set festes per la llengua i continuaran fins a juny recorrent les comarques valencianes per mostrar l'estima per la nostra llengua i l'orgull de fomentar la nostra escola, l'escola pública i en valencià."

La primera Trobada 2014 per la llengua es portarà a terme a Gata de Gorgos (la Marina Alta) el dissabte 5 d'Abril, i el diumenge 6 d'abril se celebraran sis Trobades més: Benicarló (el Maestrat/ els Ports), Olocau ( el Camp de Túria), Vinalesa (Horta Nord), Corbera ( la Ribera), Alacant (l'Alacantí) i La Romana (les Valls del Vinalopó).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid